Ο Ζαρντίμ αποχώρησε από την Μονακό - iefimerida.gr

Ο Ζαρντίμ αποχώρησε από την Μονακό

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ /Φωτογραφία: Monaco
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και επίσημα είναι παρελθόν από την Μονακό.

Η πολύ κακή πορεία της Μονακό στο γαλλικό πρωτάθλημα (6 βαθμούς μετά από 9 αγώνες και εντός της ζώνης του υποβιβασμού) και οι δύο ήττες στον όμιλο του Champions League ήταν οι αιτίες του φιλικού διαζυγίου της ομάδας με τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι Μονεγάσκοι δεν γίνεται να ξεχάσουν τον θρίαμβο της κατάκτησης του τίτλου το 2017 και δημοσίως τον ευχαρίστησαν για όσα προσέφερε μιας και εκτός του τίτλου πρόπερσι στα 4 χρόνια στον πάγκο της το 2015 η ομάδα έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του Champions League (2017), αλλά και τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας το 2017 και το 2018.

«Μια πολύ ωραία ιστορία τελειώνει. Ήταν τιμή μου να εκπροσωπώ την Μονακό. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, ευχαριστώ για την υποστήριξη και για την αφοσίωση αλλά και τους οπαδούς που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.
Εύχομαι τα καλύτερα στην Μονακό» έγραψε ο Ζαρντίμ στο Twitter.

«Χαιρετίζω με βαθύτατο σεβασμό τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τη δουλειά που έκανε στη Μονακό. Η παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας υπήρξε σημείο αναφοράς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αφήνει πίσω του κάτι απόλυτα ισορροπημένο. Το πέρασμά του θα μείνει σε όμορφες σελίδες ιστορίας για το κλαμπ. Θα είναι πάντοτε ένα κομμάτι της οικογένειας της Μονακό» ανέφερε ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους επικρατέστερους για αντικαταστάτες του είναι ο Τιερί Ανρί, ενώ στο κάδρο είναι και ο Ζοσέ Μουρίνιο.

#ObrigadoMister

Communiqué https://t.co/LiRiRA70lL pic.twitter.com/1uKzuldTBf

Leonardo Jardim : "Je suis reconnaissant et fier d’avoir pu entraîner l’@AS_Monaco durant plus de 4 années. J’ai toujours donné le meilleur de moi-même et travaillé avec passion.
Daghe Munegu."#ObrigadoMister pic.twitter.com/InZHL16YO7

Une grande histoire se termine...
C’est un honneur d’avoir représenté l’AS Monaco.
Merci pour l’opportunité, merci pour le soutien, merci pour l’affection

Monaco et ses chaleureux supporters resteront à jamais dans mon cœur. Je souhaite le meilleur à l’AS Monaco.

Daghe Munegu ! pic.twitter.com/SICaHqT64o

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μονακό Λεονάρντο Ζαρντίμ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ