Δεμένα κρατάει τα πλοία η ΠΝΟ Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη - iefimerida.gr

Δεμένα κρατάει τα πλοία η ΠΝΟ Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη

Δεμένα κρατάει τα πλοία η ΠΝΟ Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμετακίνητοι στις θέσεις του είναι οι ναυτεργάτες και δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω στην 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει για την Μεγάλη Τρίτη και την Μεγάλη Τετάρτη.

Μετά από δύο ώρες που διήρκεσε η συνεδρίαση της ΠΝΟ, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η απεργία αναμένεται να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους εκδρομείς του Πάσχα και σε τουριστικές επιχειρήσεις. Μάλιστα για τις συγκεκριμένες ημέρες έχουν ήδη πουληθεί 7.000 ακτοπλοϊκά εισιτήρια και εκφράζονται φόβοι πως πολλοί από αυτούς δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν άλλη ημερομηνία καθώς η πληρότητα αναμένεται να είναι μεγάλη.

Υπενθυμίζεται πως η υπουργός Ανάπτυξης Αννα Διαμαντοπούλου, από την πλευρά της, εξέφρασε την άποψή της ότι«από την προηγούμενη φορά υπήρξε συνέχεια και συνέπεια σε όσα συμφωνήσαμε».

Από την άλλη ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ είχε προειδοποιήσει, αναφέροντας μετά τη συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης: «Είμαστε μακριά από αυτά που ζητάμε, δραστικές λύσεις στα αιτήματά μας δεν έχουν δοθεί, περιμένουμε έγγραφες απαντήσεις από την υπουργό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ