Η οικογενειακή φωτογραφία που ανάρτησε η πρώην σύζυγος του Αντονι Μπουρντέν [εικόνα] - iefimerida.gr

Η οικογενειακή φωτογραφία που ανάρτησε η πρώην σύζυγος του Αντονι Μπουρντέν [εικόνα]

Ο Άντονι Μπουρντέν με την Οττάβια Μπουζία. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Άντονι Μπουρντέν και η πρώην σύζυγός του, Οτάβια Μπουζία, ανάρτησε μια φωτογραφία γιορτάζοντας την αγάπη του σεφ για την οικογένεια, τους φίλους και το φαγητό.

Η Μπουζία, έκανε μια αναδρομή και δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram από το βιβλίο μαγειρικής του Μπουρντέν «Appetites» του 2016. Η φωτογραφία δείχνει τον διάσημο σεφ να τρώει μαζί με άλλους, μεταξύ των οποίων η Μπουζία, η κόρη τους, Αριάν και ο καλύτερός του φίλους, Έρικ Ρίπερτ.

Η λεζάντα αναφέρει: «Το δείπνο της οικογένειας Μανσόν» και είναι ένα repost των ιδρυτών της εταιρείας «Big Gay Ice Cream» και φίλων της Μπουζία, Μπράιαν Πετρόφ και Ντάγκλας Κουίντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ottavia busia-bourdain (@ottaviabourdain) στις 8 Οκτ, 2018 στις 3:10 μμ PDT


Ο Μπουρντέν και η Μπουζία ήταν παντρεμένοι για 9 χρόνια και χώρισαν το 2016, αν και το διαζύγιό τους δεν οριστικοποιήθηκε ποτέ.

«Η σύζυγός μου κι εγώ ζούμε και ζήσαμε πολύ χωριστές ζωές για χρόνια» είχε πει ο Μπουρντέν την εποχή του χωρισμού τους. «Δεν υπάρχει κάποιο δράμα. Τα πάμε πραγματικά πολύ καλά και δεν είναι κάποια μεγάλη αλλαγή του τρόπου ζωής μας».

Ο Μπουρντέν, 61 ετών, αυτοκτόνησε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στη Γαλλία στις 8 Ιουνίου, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ενός επεισοδίου της σειράς «Parts Unknown».

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, η πρώην σύζυγός του έκανε μια συγκινητική ανάρτηση ανεβάζοντας μια φωτογραφία της κόρης τους, Αριάν, που είχε μια παράσταση στη Νέα Υόρκη εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Our little girl had her concert today. She was amazing. So strong and brave. She wore the boots you bought her. I hope you are having a good trip, wherever you are.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ottavia busia-bourdain (@ottaviabourdain) στις 10 Ιούν, 2018 στις 9:40 μμ PDT


«Το μικρό μας κορίτσι είχε τη συναυλία της σήμερα. Ήταν καταπληκτική. Τόσο δυνατή και γενναία. Φορούσε τις μπότες που της αγόρασες» έγραψε στη λεζάντα. «Ελπίζω να έχεις ένα καλό ταξίδι, όπου κι αν είσαι».

Τον Ιούλιο αναφέρθηκε ότι η περιουσία του Μπουρντέν έφτανε τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια όταν πέθανε και πως το μεγαλύτερο μέρος της θα περάσει στην κόρη του.

Ο Μπουρντέν, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, άφησε την Μπουζία, εκτελεστή της διαθήκης του, τα «προσωπικά και οικιακά είδη... για να τα κάνει ότι πιστεύει ότι θα έκανε ο ίδιος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ