Καψής: Να αποδοθούν ευθύνες για τον τραυματισμό του φωτορεπόρτερ Λώλου - iefimerida.gr

Καψής: Να αποδοθούν ευθύνες για τον τραυματισμό του φωτορεπόρτερ Λώλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συμπαράστασή τους στο φωτορεπόρτερ, Μάριο Λώλο, που τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα, εξέφρασαν σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής καθώς και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Συγκεκριμένα ο κ.Καψής εξέφρασε εκ μέρους του Πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης τη «βαθύτατη λύπη» τους και την ευχή τους να «πάνε όλα καλά».

Παράλληλα, στη δήλωσή του τόνισε πως «είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας ως Πολιτεία, να προχωρήσουμε σε πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών τραυματισμού του και την άμεση απόδοση ευθυνών».

Από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοΐδης, εξέφρασε με τη σειρά του και αυτός τη λύπη του και την ευχή του «να επανέλθει γρήγορα στη δουλειά του και στην οικογένειά του», ενώ καταδίκασε και «κάθε περιστατικό αυθαίρετης βίας, από όπου και αν προέρχεται».

Σε ότι αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο φωτορεπόρτερ, δήλωσε ότι «οι συνθήκες τραυματισμού του κ. Λώλου διερευνώνται μέσα από κατεπείγουσα δικαστική έρευνα, για την οποία ζητήθηκε η παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, ούτως ώστε, να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για το αδιάβλητό της. Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη και υπηρεσιακή έρευνα, ούτως ώστε άμεσα να διερευνηθούν τα αίτια και να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό αυτό».

Τη δήλωσή του έκλεισε κάνοντας έκκληση προς όλους για ψυχραιμία, καθώς όπως αναφέρει «βιώνουμε σαν κοινωνία μία δύσκολη και επώδυνη περίοδο. Αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή, και βεβαίως το να διατηρήσουμε τις δημοκρατικές κατακτήσεις και τις ελευθερίες που κερδίσαμε με αγώνες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ