Γιατί το ανθρακούχο νερό έγινε μόδα στην περιποίηση της επιδερμίδας - iefimerida.gr

Γιατί το ανθρακούχο νερό έγινε μόδα στην περιποίηση της επιδερμίδας

Μια γυναίκα πλένει το πρόσωπό της/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα, με όλες αυτές τις ανερχόμενες τάσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας, υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι για να καθαρίσετε το δέρμα σας.

Κάποιοι από αυτούς δεν απαιτούν καν τη χρήση νερού: από τα καθαριστικά balms και τα έλαια, έως τα micellar νερά και τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ.

Ωστόσο, πριν αποκλείσετε εντελώς το H2O, ίσως θέλετε να μάθετε για τη νέα τάση στην ομορφιά που επιβάλλει να πλένουμε το πρόσωπό μας με ανθρακούχο νερό. Φυσικά πρόκειται για μία ακόμα τάση που έρχεται -από που αλλού;- από την Κορέα.

«Η χρήση ανθρακούχου νερού σε προϊόντα ομορφιάς, όπως μάσκες και τόνερ, είναι εδώ και καιρό τάση στην Ιαπωνία και την Κορέα», δήλωσε πρόσφατα η Charlotte Cho (ιδρύτρια του Soko Glam Charlotte Cho) στο Cosmopolitan και μπορεί να περιλαμβάνει DIY συνταγές στο σπίτι χρησιμοποιώντας ανθρακούχο νερό σε ένα μπολ.

Σύμφωνα με την ειδικό η μέθοδος αυτή έχει πολλά ευεργετικά οφέλη.

Διαβάστε για τα οφέλη του ανθρακούχου νερού στην περιποίηση της επιδερμίδας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ