«Eιλικρινά δεν το περίμενα» -O Bασίλης Ζούλιας κάνει την αυτοκριτική του για την εμφάνισή του στο GNTM - iefimerida.gr

«Eιλικρινά δεν το περίμενα» -O Bασίλης Ζούλιας κάνει την αυτοκριτική του για την εμφάνισή του στο GNTM

Ο Βασίλης Ζούλιας στο GNTM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαγωνιζόμενες του Greece's Next Top Model φόρεσαν δημιουργίες του Ελληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια για να δείξουν στους κριτές πόσο καλά περπατάνε στην πασαρέλα.

Ο σχεδιαστής έκανε guest εμφάνιση στο GNTM για να γνωρίσει από κοντά τις κοπέλες του ριάλιτι μόδας και να τους κάνει fitting.

Ετσι, οι σαράντα υποψήφιες έκαναν την πρώτη τους πασαρέλα για το λαμπερό fashion show του Βασίλη Ζούλια, που είχε στηθεί ειδικά για αυτές.

Ο Ελληνας σχεδιαστής δημοσίευσε ένα ειλικρινές μήνυμα στο προφίλ του στο facebook σημειώνοντας ότι δεν το περίμενε ότι θα τον επηρέαζαν τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν στα social media για την guest εμφάνισή του.

Μάλιστα τόνισε ότι ενώ έχει κάνει ψυχοθεραπεία και πολλές συνεδρίες για life coaching, τα αρνητικά σχόλια ήταν αυτά που του έμειναν και όχι τα θετικά.

Διαβάστε το μήνυμα του Βασίλη Ζούλια για την guest εμφάνισή του στο GNTM στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Ζούλιας GNTM Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ