Μπλατ: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει κλείσει» - iefimerida.gr

Μπλατ: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει κλείσει»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην προετοιμασία, με τις απουσίες, ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση για την εποχή και παράλληλα έτοιμος για να κάνει την πρεμιέρα του στη φετινή Euroleague απέναντι στη Χίμκι (Παρασκευή, 20:00), όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Στη συνέχεια, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ στο τέλος ξεκαθάρισε πως το ρόστερ έχει κλείσει και πως δεν υπάρχει σκέψη προσθήκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ:

-το παιχνίδι με την Χίμκι: «Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα συναρπαστικό και μία μεγάλη πρόκληση, ειδικά στην Ευρωλίγκα. Όλοι οι αγώνες σε αυτή τη διοργάνωση θα είναι έτσι. Η Χίμκι είναι μία πολύ καλή ομάδα που έκανε πολύ καλή σεζόν πέρυσι, με έναν εξαιρετικό προπονητή. Είναι τρομερά ενδιαφέρον που είναι Έλληνας και έχει κοουτσάρει με μεγάλη επιτυχία αυτό το κλαμπ στο παρελθόν. Έχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες που έχω προπονήσει στο παρελθόν στην Εθνική Ρωσίας. Είναι μία ομάδα με ενδιαφέρουσα δυναμική. Όταν το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας πάντα είναι “σκληρό”, αλλά όχι απαραίτητα κακό».

-το γεγονός πως η ομάδα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη: «Δεν θέλω να το πω ως δικαιολογία, αλλά είναι η πραγματικότητα. Χάσαμε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ομάδας μας, βασικούς παίκτες για 15 με 16 ημέρες στη μέση της προετοιμασίας. Είμαι όμως σε πολύ καλή κατάσταση για την εποχή και όπως όλες οι ομάδες προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά. Πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε το παιχνίδι μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε υψηλό επίπεδο και με τα… χαρτιά που έχουμε διαθέσιμα».

-την κατάσταση του Παπανικολάου: «Ήταν εκτός για είκοσι μέρες και ήμασταν πολύ προσεκτικοί με την κατάστασή του. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα. Τον παρακολουθούμε 24 ώρες του 24ωρο και θα δούμε πως θα ανταποκριθεί για να αποφασίσουμε αν θα αγωνιστεί».

-το αν το ρόστερ της ομάδας έχει «κλείσει»: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει κλείσει απόλυτα. Ακούω, μου λένε τις φήμες που κυκλοφορούν ακόμα και ονόματα που παίρνουμε ή ποιο θα έπρεπε να πάρουμε ως μεταγραφή. Δεν έχουμε καν μιλήσει ή σκεφτεί κάτι τέτοιο και είμαι απόλυτα ειλικρινής».

Στις 4.621 έχουν φτάσει οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αριθμός μεγαλύτερος από αυτά που διέθεσε πέρυσι η ΚΑΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μπλατ χιμκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ