«Ο βιασμός κράτησε όλο το βράδυ»: Η συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας από την Γκάνα που έγινε viral - iefimerida.gr

«Ο βιασμός κράτησε όλο το βράδυ»: Η συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας από την Γκάνα που έγινε viral

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της γυναίκας /Φωτογραφία: «Humans of New York»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Humans of New York» είναι ένα blog με σελίδα στο Facebook που φέρνει στο φως συγκλονιστικές προσωπικές ιστορίες από όλο τον κόσμο.

Μία από αυτές είναι μιας γυναίκας από την Άκρα της Γκάνα. Σε λίγες γραμμές διηγείται πώς βιάστηκε στα 18 της από τον ξάδελφό της και πώς αυτή η αποτρόπαια πράξη άλλαξε για πάντα την ζωή της.

Πριν από 20 χρόνια ο ξάδελφός της και οι φίλοι του την βίασαν μετά από κοινή τους έξοδο. Ήταν ακόμα παρθένα και είχε στόχους για το μέλλον, να πάει σχολείο και να σπουδάσει, που όμως δεν θα πραγματοποιούνταν ποτέ.

Κλείστηκε στον εαυτό της, όμως όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, μίλησε στους δικούς της. Η συγκλονιστική εξομολόγηση κάνει τον γύρο του Διαδικτύου καθώς έχει ήδη μοιραστεί 10.694 φορές με πολλά σχόλια και αντιδράσεις στα social media.

Διαβάστε όλη την συγκλονιστική εξομολόγηση της γυναίκας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκάνα βιασμός εξομολόγηση ιστορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ