Η UEFA κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ - iefimerida.gr

Η UEFA κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Σύσκεψη των μεγάλων του ποδοσφαίρου με την UEFA /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την υπάρχουσα δύσκολη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο η UEFA καλεί σε έκτακτη σύσκεψη την Πέμπτη ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό λόγω του ότι εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παράγοντές τους.

Από τον ΠΑΟΚ στο ραντεβού θα είναι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, η νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ενώ το "τριφύλλι" θα εκπροσωπήσει ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ. Παρούσα θα είναι και η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA. Να τονιστεί, δε, πως δεν αποκλείεται να υπάρξει παρουσία εκπροσώπων από ομάδες όπως ο Άρης, που έχει ζητήσει και εκείνος από την ΚΕΔ να τους διαιτητεύουν ξένοι ρέφερι στα μεγάλα παιχνίδια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ