Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου - iefimerida.gr

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου

ατος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είναι ο δέκατος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που επιλέγει να μην θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές.

Ο κ. Παπαϊωάννου γνωστοποίησε αυτήν του την απόφαση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο , σε συνάντηση που είχαν στην Ιπποκράτους. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε κατόπιν τα εξής: «Σέβομαι την απόφαση του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, αγαπημένου φίλου και συνεργάτη σε δύσκολες ώρες για την πατρίδα και το κίνημά μας . Κοινή μας είναι η απόφαση να συνεχίσουμε μαζί και τώρα και αύριο για την πραγμάτωση των μεγάλων εθνικών και κοινωνικών μας στόχων».

Με τον κ Παπαϊωάννου γίνεται λοιπόν ... διψήφιος ο αριθμός των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που δεν επιθυμούν να υποβληθούν στην ερχόμενη εκλογική «δοκιμασία». Προηγήθηκαν οι Θεόδωρος Πάγκαλος, Ντίνος Ρόβλιας, Σούλα Μερεντίτη, Βαγγέλης Αργύρης, Νίκος Σαλαγιάννης, Βασίλης Γερανίδης, Σωκράτης Ξυνίδης, Μόσιαλος Ηλίας, Χρήστος Χάιδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ