Η Μελάνια λύνει τη σιωπή της για τις απιστίες του Τραμπ και το γάμο της - iefimerida.gr

Η Μελάνια λύνει τη σιωπή της για τις απιστίες του Τραμπ και το γάμο της

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μίλησε στον δημοσιογράφο Τομ Λάμας του ABC (Φωτογραφία: YouTube/ABC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις σε όλα μέχρι και σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή δίνει η Μελάνια Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC και η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή στις ΗΠΑ.

Όπως λέει ο δημοσιογράφος Τομ Λάμας, του αμερικανικού δικτύου, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν έθεσε όρους, ούτε ζήτησε να εξαιρεθούν κάποιες «δυσάρεστες» ερωτήσεις.

Η Μελάνια μιλά για το κατά πόσον οι καταγγελλόμενες απιστίες του άνδρα της, Ντόναλντ Τραμπ, έχουν επηρεάσει το γάμο της, απαντά σε ερωτήσεις για το κατά πόσον στηρίζει το κίνημα #MeToo υπέρ των γυναικών που σε κάποια στιγμή της ζωής τους έπεσαν θύματα σεξουαλικής βίας αλλά και γιατί επέλεξε να φορέσει το περίφημο μάρκας Zara μπουφάν με τη φράση στην πλάτη: «Πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;», όταν πήγε τον περασμένο Ιούνιο στο Τέξας να επισκεφθεί παιδιά μεταναστών που τα είχαν χωρίσει από τους γονείς τους στα σύνορα με το Μεξικό.

Η Μελάνια λύνει τη σιωπή της για τις απιστίες του Τραμπ και το γάμο της  | iefimerida.gr 0
Η Μελάνια λύνει τη σιωπή της για τις απιστίες του Τραμπ και το γάμο της  | iefimerida.gr 1

Το μπουφάν είχε προκαλέσει σάλο τότε και πολλοί θεώρησαν ότι αποτελούσε μια «μπηχτή» για την πολιτική του άνδρα της στο μεταναστευτικό καθώς η Πρώτη Κυρία επιλέγει συνήθως πολύ προσεκτικά τι φορά.

Η συνέντευξη υπό τον τίτλο “Being Melania-The First Lady” θα προβληθεί στις 10 το βράδυ, δηλαδή σε ώρα υψηλής τηλεθέασης, στην Αμερική.

Ένα teaser που έδωσε στη δημοσιότητα το ABC αποκαλύπτει κάποιες από τις ερωτήσεις που της έθεσε ο Τομ Λάμας, στη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού της στην Αφρική, του πρώτου που έκανε μόνη της στο Εξωτερικό αφότου ο άνδρας της ορκίστηκε Πρόεδρος.

«Συμφωνήσατε να παραχωρήσετε αυτή τη συνέντευξη, προς τιμήν σας, χωρίς να βάλετε όρους, γνωρίζοντας ότι μπορεί να τεθούν σκληρές ερωτήσεις», της λέει ο δημοσιογράφος. Και στη συνέχεια προβάλλονται τέσσερις εξ’ αυτών: \

-«Μπορούν οι γυναίκες του κινήματος #Μe Too να θεωρούν ότι τις υποστηρίζετε;»

-«Δεν είστε η πρώτη Πρώτη Κυρία που έχει να αντιμετωπίσει τη φερόμενη απιστία του συζύγου σας. Προκάλεσε αυτό προβλήματα στο γάμο σας;»

Στη συνέχεια τη ρωτά για το περίφημο μπουφάν και στο τέλος ποια είναι η πιο εσφαλμένη αντίληψη που έχει γι’ αυτήν ο κόσμος.

Η 20λεπτη συνέντευξη περιλάμβανε μόνον αυτές τις τέσσερις ερωτήσεις, αλλά οι θεατές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Παρασκευή για να μάθουν τι απάντησε.

Η Μελάνια είχε παραχωρήσει πρόσφατα και μια άλλη συνέντευξη με τον άνδρα της στην εκπομπή Fox & Friends του αγαπημένου του δικτύου, αλλά η προσοχή εστιάστηκε κυρίως στον Πρόεδρο των ΗΠΑ και τις απαντήσεις του για τα έως τώρα επιτεύγματα της θητείας του, τις αλλαγές στο σύστημα Υγείας και τον πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ που απέπεμψε.

Η Μελάνια προκάλεσε το τελευταίο διάστημα ποικίλα σχόλια, παρακολουθώντας στο προεδρικό αεροσκάφος το CNN -που ο άνδρας της έχει χαρακτηρίσει ότι διασπείρει “Fake News”- αλλά και αρνούμενη να συμφωνήσει με όλες τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας ότι έχει δικές της, προσωπικές απόψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Ντόναλντ Τραμπ ABC
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ