Εκρηξη σε διυλιστήριο πετρελαίου στη Βοσνία -Ενας νεκρός - iefimerida.gr

Εκρηξη σε διυλιστήριο πετρελαίου στη Βοσνία -Ενας νεκρός

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας εργαζόμενος σε διυλιστήριο πετρελαίου στη Βοσνία σκοτώθηκε και ακόμη εννέα τραυματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης όταν σημειώθηκε έκρηξη την οποία ακολούθησε πυρκαγιά, η οποία πάντως τέθηκε υπό έλεγχο έπειτα από μερικές ώρες, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα αίτια της έκρηξης στο διυλιστήριο της πόλης Μπροντ, κοντά στα σύνορα της Βοσνίας με την Κροατία, η οποία σημειώθηκε περί τις 21:30 (τοπική ώρα· 22:30 ώρα Ελλάδας), δήλωσε η Ντραγκάνα Κέκεζ εκπρόσωπος της αστυνομίας στην περιοχή, προσθέτοντας ότι η εισαγγελία έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.

"Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και εννέα ακόμη τραυματίστηκαν. Έξι τραυματίες νοσηλεύονται, όμως η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο", επεσήμανε.

Ο διευθυντής του ιατρικού κέντρου της μικρής πόλης του βοσνιακού βορρά, ο Ζόραν Πρεντόγεβιτς, είχε κάνει λόγο στη διάρκεια της νύκτας για οκτώ εργαζόμενους ελαφρά τραυματίες.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο αργότερα τη νύχτα.

Το διυλιστήριο, το οποίο διαχειρίζεται η ρωσική κρατική εταιρεία Zaroubejneft, είναι το μοναδικό στη Βοσνία. Απασχολεί περίπου 900 εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ