Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ντόρα κάνει λάθος που δεν γυρίζει στη Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ντόρα κάνει λάθος που δεν γυρίζει στη Νέα Δημοκρατία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ντόρα κάνει λάθος που δεν γυρίζει στη Νέα Δημοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαφωνία του με την απόφαση της προέδρου της ΔΗΣΥ και αδελφής του Ντόρας Μπακογιάννη να απορρίψει την πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για προεκλογική συνεργασία εξέφρασε, μιλώντας στο «Ράδιο 9» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θα ήθελα να είχε αποδεχθεί την πρόταση» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. τονίζοντας ότι μεταφέρει την άποψη πολλών απλών νεοδημοκρατών οι οποίοι θα ήθελαν να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια ακόμη και προεκλογικά.

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε «η Ν.Δ. θα πρέπει να διερευνήσει τη δυνατότητα μιας ευρύτερης πλειοψηφίας ακόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας».

Επιτέθηκε στους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου, λέγοντας ότι βρήκε απίστευτες ασυναρτησίες στο πρόγραμμα του κόμματος. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι τον προβληματίζει η δημοσκοπική δυναμική αυτού του νέου κόμματος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ