Ολυμπιακός: Αμφίβολος με Κίμκι ο Παπανικολάου - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Αμφίβολος με Κίμκι ο Παπανικολάου

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία σημαντική απουσία φαίνεται πως θα πάρει θέση ο Ολυμπιακός στο εναρκτήριο τζάμπολ των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στη Euroleague, απέναντι στην Κίμκι.

Ο Κώστας Παπανικολάου (οστικό οίδημα) συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Τρίτης (9/10) στο ΣΕΦ και μόνο αν καταφέρει να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα σήμερα (10/10) θα τον υπολογίζει ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι Πειραιώτες αναχωρούν για Μόσχα το πρωί της Πέμπτης (11/10) και το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση επί ρωσικού εδάφους το απόγευμα. Το τζάμπολ του αγώνα Κίμκι-Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (12/10, 20:00). Μετά το ρεπό της Δευτέρας (8/10), οι υπόλοιποι παίκτες του Μπλατ επέστρεψαν στις προπονήσεις με «γεμάτες μπαταρίες» και μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ απέναντι στην ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Παπανικολάου Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ