Εθνική ομάδα: Εκτός και ο Μάνταλος - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Εκτός και ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας στους αγώνες με Ουγγαρία και Φινλανδία για την 3η και 4η αγωνιστική αντίστοιχα του γκρουπ της στο Nations League.

Ο διεθνής μέσος και αρχηγός της ΑΕΚ νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο και έτσι τέθηκε οριστικά οριστικά νοκ άουτ από τα δυο επόμενα για το Nations League. Ο Μάνταλος συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή για τα δυο παιχνίδια με την ελπίδα πως θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις αλλά μετά το δείπνο της Τρίτης αποφασίστηκε να αποκλειστεί ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Κατά τα άλλα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ενώ τέλος, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ακολούθησε θεραπεία για τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στη μέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ