Η Εισαγγελέας του Α. Πάγου προσκαλεί στο γραφείο της τους πληγέντες της πυρκαγιάς στο Μάτι - iefimerida.gr

Η Εισαγγελέας του Α. Πάγου προσκαλεί στο γραφείο της τους πληγέντες της πυρκαγιάς στο Μάτι

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, παρακινεί όποιον πληγέντα ή συγγενή πληγέντα έχει αμφιβολίες για την στάση της ή τους χειρισμούς της στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς, να κλείσει ραντεβού με το γραφείο της, προκειμένου την συναντήσει.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός, εμφανώς ενοχλημένη για την τροπή που πήρε η υπόθεση μετά την παραγγελία της να συσχετισθεί η δικογραφία της επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης με εκείνη για τις ευθύνες των αρμοδίων στο Μάτι, αν και δόθηκαν εξηγήσεις από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, επιμένει ότι η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαρίσει, ακόμη και με συναντήσεις της ίδιας με τους πολίτες. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με ανακοίνωση που «ανέβασε» στην ιστοσελίδα της Εισαγγελίας, η κα Ξένη Δημητριου αναφέρει:

«Μετά από όσα γράφτηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, περί δήθεν παρέμβασής μας, για την καθυστέρηση της περάτωσης της προκαταρκτικής ποινικής εξέτασης για την υπόθεση των πυρκαγιών της 23-7-2018 στην Ανατολική Αττική, την οποία μάλιστα εμείς διατάξαμε, ήδη από 24-7-2018,

Καλούμε, όσους εκ των πληγέντων από τις πυρκαγιές, συγγενείς θυμάτων κλπ, διατηρούν αμφιβολίες για την ακλόνητη θέληση και απόλυτη στάση μας σχετικά με την άμεση περαίωση της προκαταρκτικής εξέτασης και την απόδοση των ποινικών ευθυνών, όπου υπάρχουν, να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας στα τηλέφωνα 210 6419175 και 210 6419331, προκειμένου να κλείσουν συνάντηση μαζί μας, για ενημέρωσή τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ