Η Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα της εκπομπής της: «Σφίχτηκε η καρδιά μου, σταματήσαμε το γύρισμα, έκλαιγα…» - iefimerida.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα της εκπομπής της: «Σφίχτηκε η καρδιά μου, σταματήσαμε το γύρισμα, έκλαιγα…»

Η Ελεωνόρα Μελέτη ξεκινά νέα εκπομπή/ φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα κάνει απόψε η Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη πως έχασε την ψυχραιμία της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»!.

Στην πρώτη της εκπομπή η Ελεονώρα Μελέτη έχει καλεσμένο στο πλατό τον Ανδρέα Δημητρίου, τον πυροσβέστη που στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι έχασε τη γυναίκα του και το μόλις 6 μηνών βρέφος του.

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Ελεονώρα για την συγκλονιστική συνέντευξη που πήρε από τον πυροσβέστη και το τρέιλερ που προβάλλεται από τον Alpha: «Σφίχτηκε η καρδιά μου… το τρέιλερ είδα και είπα «Θεέ μου πονάω πολύ»»!

Και η Ελεονώρα δεν δίστασε να πει: «Και εμένα σφίχτηκε η καρδιά μου, στο μαγνητοσκοπημένο έχεις χρόνο, σταματήσαμε το γύρισμα γιατί εγώ έκλαιγα, ήμουν χάλια και δεν ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα τον άνθρωπο, τον είχα δει κατ’ ιδίαν για να συζητήσουμε κάποια πράγματα…Στην πρώτη μας συνάντηση ήμουν ψύχραιμη, στο γύρισμα δεν ήμουν, το σώσαμε στο μοντάζ»!

πηγή βίντεο: Media Magazine

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελεωνόρα Μελέτη πρεμιέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ