Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Κέρκυρα -Εκκενώνεται οικισμός - iefimerida.gr

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Κέρκυρα -Εκκενώνεται οικισμός

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Κέρκυρα (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκκένωση του οικισμού Βίγγλα στην Κέρκυρα προχωρά η Πυροσβεστική με την φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι πάνω από την παραλία στην Κουλούρα να μαίνεται.

Η Πυροσβεστική σε συνεργασία με τις αστυνομικές δυνάμεις, εκκενώνουν τον οικισμό που βρίσκεται σε υψόμετρο 250 μέτρων ακριβώς πάνω από το θαλάσσιο στενό που χωρίζει την Κέρκυρα με την Αλβανία, με θέα στην παραλία στο Καλάμι και το λιμανάκι της Κουλούρας.

Επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 9 οχήματα με 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 3 Α/Φ PZL και 1 Α/Φ canadair.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες για να την θέσουν υπό έλεγχο, την στιγμή που οι πολίτες εκφράζουν την έντονη αγανάκτηση τους για την τραγική πλέον κατάσταση με τα απορρίμματα, όπως αναφέρει το corfutvnews.

Την ίδια στιγμή η Τροχαία Κέρκυρας έχει προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Κέρκυρα – Κασσιώπη, στο ύψος της διασταύρωσης προς Βίγλα, μετά την Κουλούρα, όπου γίνεται αναστροφή των οχημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέρκυρα φωτιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ