ΑΕΚ: Κίνδυνος τιμωρίας για είσοδο φιλάθλων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Κίνδυνος τιμωρίας για είσοδο φιλάθλων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Κίνδυνος για την ΑΕΚ /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικου ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, για την 6η αγωνιστική της Super League, οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις εκτός ΟΑΚΑ.

Αποτέλεσμα η χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα για τους οπαδούς της ΑΕΚ εντός ΟΑΚΑ. Ετσι προσπαθούσαν να προστατευθούν από τα δακρυγόνα και για να μην ποδοπατηθούν, δόθηκε η εντολή να περάσουν σε διπλανή ασφαλή θύρα περπατώντας για λίγα μέτρα στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Και αυτό δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Ετσι, το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε για το άρθρο 15 παρ. 4.

Σε αυτό αναφέρεται η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και τα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου. Ο Δικέφαλος, σύμφωνα με το άρθρο, κινδυνεύει με πρόστιμο 50.000-250.000 ευρώ, τιμωρία έδρας (2-4 αγωνιστικές), μέχρι και αφαίρεση βαθμών (3).

Αναλυτικά το άρθρο του κανονισμού αναφέρει:

ΑΕΚ: Κίνδυνος τιμωρίας για είσοδο φιλάθλων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό | iefimerida.gr 0
ΑΕΚ: Κίνδυνος τιμωρίας για είσοδο φιλάθλων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό | iefimerida.gr 1

Αναλυτικά η κλήση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/18/2035272/9-10-2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ΄, 2 περ. α΄, β΄ και ε’, 3 περ. α΄, 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 6/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 6/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, γ’, 15 παρ. 1 περ. β’, γ΄, 2 περ. α΄, β΄, γ’ και ε’, 3 περ. α΄ και στ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ τιμωρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ