Viral βίντεο: Το απίστευτο δώρο στην αδελφή τους που έγινε νύφη - iefimerida.gr

Viral βίντεο: Το απίστευτο δώρο στην αδελφή τους που έγινε νύφη

Η νύφη χορεύει με ένα από τα αδέρφια της. Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάλιε Γουέστ σχεδίαζε τον γάμο των ονείρων της και ήταν σίγουρη πως στην εκκλησία θα την συνόδευε ο πατέρας της. Όταν όμως ήρθε αυτή η ώρα, ο πατέρας της είχε ήδη πεθάνει. Και τότε ανέλαβαν τα αδέλφια της.

Ο πατέρας της Κάλιε, Ντέιβιντ, πέθανε απροσδόκητα πριν από τρία χρόνια από καρδιακή νόσο. Λίγους μήνες πριν τον γάμο της, τα αδέλφια της νύφης – Ντάνι, Ντάστιν, Ντέρεκ, Κέβιν και Κέισι – της είπαν ότι της σχεδίαζαν μία έκπληξη, αλλά δεν αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Κατά την διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης που πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, στο Μιντγουέι της Γιούτα των ΗΠΑ, τα αδέρφια της χόρεψαν μαζί της υπό τους ήχους του τραγουδιού του Μάικλ Μπόλτον «Fathers and Daughters». Αλλά αυτό που έκανε την στιγμή ιδιαίτερα ξεχωριστή – και συναισθηματική – ήταν η φωνή του πατέρα τους από παλιές ταινίες που είχαν στο σπίτι τους.

«Ο μπαμπάς μου ήταν ένας τύπος τρελαμένος με τα home video και ξέραμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι μοναδικό» δήλωσε ο Κέβιν Γουέστ στο KUTV για τον πατέρα τους. «Έτσι, είδαμε όλα τα βίντεο και πήραμε κάποιους ήχους από αυτά όπου μιλάει ο πατέρας μας και τα ενσωματώσαμε στο τραγούδι. Ήταν τέλειο».

Το βίντεο της συναισθηματικής αυτής στιγμής έχει γίνει viral, με πάνω από 28 εκατομμύρια προβολές.

«Έχω εκπληκτικά αδέρφια που έκαναν αυτή την ξεχωριστή στιγμή τόσο απίστευτη» έγραψε η Γουέστ στο Facebook. «Ελπίζω πως αυτό το βίντεο θα θυμίζει σε όλους την αγάπη για τους αγαπημένους σας και πως πρέπει να τους αγκαλιάσετε λίγο πιο σφιχτά μόλις το δείτε» προσθέτει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μέλλουσα νύφη δεξίωση Πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ