Νέες επιλογές στο ΚΙΝΟ -Ηρθαν τα ΜΟΝΑ/ΖΥΓΑ - iefimerida.gr

Νέες επιλογές στο ΚΙΝΟ -Ηρθαν τα ΜΟΝΑ/ΖΥΓΑ

Νέες επιλογές στο ΚΙΝΟ -Ηρθαν τα ΜΟΝΑ/ΖΥΓΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νέες επιλογές έχουν προστεθεί τον τελευταίο καιρό στις κληρώσεις του ΚΙΝΟ, όπως διαπιστώσαμε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, δίνοντας επιπλέον επιλογές στους παίκτες.

Μετά το ΚΙΝΟ BONUS, ήρθαν τα με τα «ΜΟΝΑ/ΖΥΓΑ» και οι «ΣΤΗΛΕΣ». Μάλιστα στην επιλογή «ΜΟΝΑ/ΖΥΓΑ» υπάρχει και η κατηγορία της «ισοπαλίας». Έτσι σε κάθε κλήρωση αν οι περισσότεροι αριθμοί από τους είκοσι που κληρωθούν είναι μονοί, τότε κερδίζει η κατηγορία επιτυχιών «ΜΟΝΑ». Αντίστοιχα αν οι περισσότεροι αριθμοί είναι ζυγοί, κερδίζει η κατηγορία επιτυχιών «ΖΥΓΑ», ενώ αν οι είκοσι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι 10 μονοί και 10 ζυγοί, τότε κερδίζει η κατηγορία «ΙΣΟΠΑΛΙΑ» η οποία έχει και αυτή τη δική της απόδοση. H ελάχιστη συμμετοχή είναι στο 1 ευρώ και το ποντάρισμα μπορεί να φτάσει το πολύ μέχρι τα 100 ευρώ. Σε περίπτωση που κάποιος κερδίσει παίρνει πίσω 2 φορές το ποντάρισμά του ενώ αν έρθει ισοπαλία το κέρδος είναι Χ4. Έτσι αν κάποιος για παράδειγμα ποντάρει 2 ευρώ στα μονά και κερδίσει θα πάρει πίσω 4 ευρώ. Αν ποντάρει 2 ευρώ στην ισοπαλία θα κερδίσει 8 ευρώ. Επιπλέον επιλογή υπάρχει και με τις «ΣΤΗΛΕΣ» όπου οι παίκτες πρέπει να προβλέψουν ποια στήλη στην οθόνη του ΚΙΝΟ θα περιλαμβάνει τους περισσότερους από τους είκοσι αριθμούς που κληρώνονται σε κάθε κλήρωση. Στην περίπτωση που περισσότερες από μία στήλες περιλαμβάνουν το ίδιο μέγιστο σύνολο αριθμών, νικητήρια είναι εκείνη που, με τη σειρά που κληρώθηκαν οι αριθμοί, συμπλήρωσε πρώτη το σύνολο των αριθμών που της αντιστοιχούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΑΠ Κίνο μονά ζυγά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ