Aυτός ο καναπές που έρχεται από το παρελθόν είναι η νέα πρόταση των interior designers - iefimerida.gr

Aυτός ο καναπές που έρχεται από το παρελθόν είναι η νέα πρόταση των interior designers

Ενα ζεστό καθιστικό/ Φωτοραφία: Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διακόσμηση μοιάζει πολύ με τη μόδα.

Όπως η μόδα κάνει κύκλους -και το παρόν δανείζεται στοιχεία από το παρελθόν-, έτσι και η διακόσμηση έχει καλή «μνήμη» και επαναφέρει στο προσκήνιο τάσεις που αγαπήθηκαν, είχαν άποψη και πρεσβεύουν μια ολόκληρη εποχή στο στιλ.

Με την είσοδο του Instagram και του Pinterest στη ζωή μας, άνοιξαν πολλά νέα «παράθυρα» στον τρόπο που ντυνόμαστε και διακοσμούμε το σπίτι μας.

Τα trends έρχονται και φεύγουν με απίστευτη ταχύτητα και αυτό που μένει, είναι αυτό που τελικά αλλάζει την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο. Στην αρχή κάθε φθινοπώρου, οι νέες τάσεις στη διακόσμηση κάνουν την εμφάνισή τους και υπόσχονται να φέρουν αέρα ανανέωσης στο σπίτι.

Τις τελευταίες σεζόν έχουμε δει έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ περασμένων δεκαετιών να διεκδικούν χώρο στο σπίτι μας και να μας ξανασυστήνονται. Το vintage είναι το μοντέρνο που έρχεται από το παρελθόν: αυτό το φθινόπωρο οι interior designers προτείνουν μια τάση που είδαμε έντονα την δεκαετία του 80’.

Εισβάλλει στο καθιστικό και δίνει ρετρό χαρακτήρα στη διακόσμησή του.

O καναπές που έρχεται από το παρελθόν και είναι η νέα πρόταση των interior designers, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ