Επανελέγχονται όλες οι αποφυλακίσεις για λόγους υγείας από το 2015 μέχρι σήμερα - iefimerida.gr

Επανελέγχονται όλες οι αποφυλακίσεις για λόγους υγείας από το 2015 μέχρι σήμερα

Η αποφυλάκιση του επιχειρηματία Φλώρου με πλαστά πιστοποιητικά κινητοποίησε την Δικαιοσύνη / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η -προσωρινή- αποφυλάκιση του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου με πλαστά πιστοποιητικά φαίνεται πως κινητοποίησε τη Δικαιοσύνη και την κυβέρνηση.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή ότι αυτή τη στιγμή το υπουργείο Εργασίας, το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Δικαιοσύνης κάνουν έλεγχο όλων των αποφυλακίσεων για λόγους υγείας που έχουν γίνει από το 2015 μέχρι σήμερα.

«Θα ελεγχθούν τα πάντα» ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης και πρόσθεσε ότι με την τροπολογία που κατέθεσε σήμερα, και με την οποία αυστηροποιούνται οι διατάξεις για αποφυλάκιση όταν αφορά λόγους υγείας, δίνεται η δυνατότητα να ανακληθούν βουλεύματα αποφυλάκισης που έχουν γίνει με πλαστά πιστοποιητικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πλαστά δικαιολογητικά αποφυλάκιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ