Χαλκίδα: Αλλοδαπός μετέφερε 870 πακέτα λαθραίων τσιγάρων - iefimerida.gr

Χαλκίδα: Αλλοδαπός μετέφερε 870 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Τα πακέτα δεν είχαν ταινία ασφάλειας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες της Δευτέρας, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε στην οδό Προκοπίου Χαλκίδας ο ανωτέρω, να μεταφέρει στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ.Ε οχήματος που οδηγούσε, δύο χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν οχτακόσια εβδομήντα (870) πακέτα τσιγάρων (ήτοι 17.400 τσιγάρα), τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από τη Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα, καθώς και τα ανευρεθέντα καπνικά είδη, τα οποία πρόκειται να αποσταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας για προσδιορισμό και καταλογισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.

Τα πακέτα δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ