Super League: Σοκαριστικό τάκλιν στο ματς Ξάνθη-Λάρισα [βίντεο] - iefimerida.gr

Super League: Σοκαριστικό τάκλιν στο ματς Ξάνθη-Λάρισα [βίντεο]

Το μαρκάρισμα... σοκ στο αποψινό ματς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δολοφονικό» μαρκάρισμα του Ντε Λούκας στον Μιλοσάβλιεβιτς στο σημερινό ματς Ξάνθη-Λάρισα στα Πηγάδια.

Ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Ντε Λούκας σε μία απερίσκεπτη ενέργειά του πήγε με τις τάπες πάνω στον αντίπαλο του Μιλοσάβλιεβιτς, κάνοντας του ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα με τον ποδοσφαιριστή της Λάρισας να πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Λάμπρου, αν και είδε το φάουλ, τελικώς τιμώρησε τον Ντε Λούκας με κίτρινη κάρτα!

Δείτε το σοκαριστικό τάκλιν:

Η Λάρισα πάντως και ο Αλέξης Κούγιας ήταν εξοργισμένοι για τη διαιτησία.

Ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη έβγαλε η ΑΕΛ, η οποία διαμαρτύρεται για «δύο ανύπαρκτα οφσάιντ» και μια κόκκινη, που δεν βγήκε σε βάρος των Ακριτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Επιτέλους, κάθε Κυριακή με 10!!! 2 οφσάιντ ανύπαρκτα και η απευθείας κόκκινη που θα έκοβε το πόδι του Μιλοσάβλιεβιτς έγινε κίτρινη... Ό,τι και να κάνουν θα βγούμε Ευρώπη!».

Μετά το τέλος του ματς εξέδωσε και νέα ανακοίνωση αναφέροντας «Αυτή η ομάδα έκανε τον Κασναφέρη παράγοντα του ποδοσφαίρου, από τον πιο στημένο διαιτητή που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα, που ο Πρόεδρος της στις κασέτες του 2002 που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος συνεννοείτο με τον Θωμά Μητρόπουλο πως θα στήσουν το παιχνίδι με τον Κορκοβίρη, τον διαιτητή από την Αθήνα. Με αυτή την ομάδα σήμερα οργιάζουν και τώρα ο 4ος δίνει και πέναλτι, παίζοντας με 9... Αν αυτό είναι ελληνικό ποδόσφαιρο που αξίζει να συμμετέχουν ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ μας, που όποιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει πάρει, το έχει πάρει μέσα στο γήπεδο, τότε χαλάλι τους! Συγχαρητήρια στον κ. Λάμπρου!».

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για «παράγκα Νο 2», ενώ όσον αφορά στον διαιτητή Γιώργο Λάμπρου τόνισε πως τον έφερε στην Super League από την περσινή σεζόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Έχουμε την καινούρια παράγκα του Θωμά Νο 2. Μόνο με γέλιο μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση πια. Σε λίγο θα παίζουν οι διαιτητές από την Ευρώπη, ακόμα και στα ντέρμπι των τοπικών πρωταθλημάτων. Δεν γνωρίζω τι πρέπει να πω στα παιδιά μου. Συγχαρητήρια στον κύριο Γραμμένο, συγχαρητήρια στην ΚΕΔ γι’ αυτό το πολύ ωραίο που μας επεφύλασσε σήμερα. Είμαστε ευτυχισμένοι που συμμετείχαμε σε αυτή την τεράστια ποδοσφαιρική γιορτή. Είμαστε ευτυχισμένοι που ζούμε αυτό που ζούμε σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν έχω τίποτε άλλο. Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Εύβοια σήμερα; Τον είχε φέρει ο Μελισσανίδης από πέρυσι!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα Ξάνθη μαρκάρισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ