Εθνική ομάδα: Κλήθηκαν Φετφατζίδης και Λαμπρόπουλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Κλήθηκαν Φετφατζίδης και Λαμπρόπουλος [εικόνες]

Η προπόνηση της Εθνικής ομάδας /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα πρόσωπα στην Εθνική Ελλάδας ενόψει των δύο αγώνων με Ουγγαρία (12 Οκτωβρίου, 21.45) και Φινλανδία (15 Οκτωβρίου, 21.45).

Ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τους Γιάννη Φετφατζίδη και Βασίλη Λαμπρόπουλο, καθώς οι Μάριος Οικονόμου και Βασίλης Τοροσίδης τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών.

Τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί με τη γαλανόλευκη ο «Φέτφα», ήταν στις 07/09/15, σε αγώνα απέναντι στη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016. Τα προβλήματα για τον Σκίμπε, από εκεί και πέρα, δεν σταματούν στον στόπερ της ΑΕΚ και τον ακραίο μπακ του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση, ο Πέτρος Μάνταλος στο γόνατο (δεν ήταν στην αποστολή του ντέρμπι της Κυριακής) και ενδέχεται αμφότεροι να μείνουν εκτός αποστολής. Τη Δευτέρα (8/10), ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανωλάς, ενώ δεν μετείχαν στην προπόνηση οι Μήτρογλου, Τζαβέλλας και Παπασταθόπουλος.

Η Ελλάδα είναι στον 2ο όμιλο του League C και μετά από δύο αγώνες έχει τρεις βαθμούς, μία νίκη (0-1 την Εσθονία) και μία ήττα (2-1 από την Ουγγαρία).

Ο Καρνέζης στην προπόνηση
Ο Μίχαελ Σκίμπε στην προπόνηση
Καρνέζης, Πασχαλάκης, Μπάρκας
Οι διεθνείς στην προπόνηση
Ο Τσιμίκας
Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακάκης
Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ