«Ηταν μαχήτρια της ζωής», λέει ο αδερφός της άτυχης 53χρονης που έχασε την ζωή της στο Μενίδι - iefimerida.gr

«Ηταν μαχήτρια της ζωής», λέει ο αδερφός της άτυχης 53χρονης που έχασε την ζωή της στο Μενίδι

«Ηταν μαχήτρια της ζωής»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δάκρυα στα μάτια ο 53χρονος Νίκος Ευθυμίου περιγράφει την 53χρονη αδελφή του Γιώτα, που έχασε τη ζωή της το πρωινό της Πέμπτης 4ης Οκτωβρίου στην οδό Πηνειού 48 στα Άνω Λιόσια σαν μια μαχήτρια της ζωής.

Παρά τα προβλήματα υγείας με την ρευματοειδή αρθρίτιδα που την ταλαιπωρούσε από 6 ετών, κατάφερε όπως λέει να δημιουργήσει μια υποδειγματική οικογένεια και να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά ηλικίας 14 και 18 ετών.

«Ήμουν στην Αμερική, όπου ζω μόνιμα. Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν η άλλη μας αδελφή. Αυτή μου το είπε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σε όλη της τη ζωή ήταν μαχήτρια. Παρά τα προβλήματα υγεία που αντιμετώπιζε κατάφερε να δημιουργήσει οικογένεια να κάνει παιδιά και να τα μεγαλώσει υποδειγματικά. Θα ήθελα να της πω να μην ανησυχεί για τα παιδιά της, τα οποία ήταν ολόκληρη η ζωή της. Εμείς τα αδέλφια της θα σταθούμε δίπλα τους» είπε αρχικά.

Η στιγμή της σύλληψης του κακοποιού

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 10:30. Άνδρες της ομάδας πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας εντόπισαν έναν σεσημασμένο για κλοπές και ναρκωτικά 32χρονο, ο οποίος δεν σταμάτησε στο σήμα τους. Ξεκίνησε καταδίωξη. Ο 32χρονος στην οδό Πηνειού χάνει τον έλεγχο του κλεμμένου αυτοκινήτου που οδηγούσε. Εκείνη την στιγμή η άτυχη γυναίκα μόλις είχε βγει από βιβλιοπωλείο της περιοχής και έμπαινε στο αυτοκίνητο της. Το όχημα του δράστη χτυπά με σφοδρότητα το αυτοκίνητο της το παρασύρει μαζί με τη γυναίκα η οποία «σφηνώνει» λίγα μέτρα παρακάτω ανάμεσα στο όχημα της και σε μία κολώνα. Ακρωτηριάζεται και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο νοσοκομείο. Οι γιατροί δίνουν μάχη. Όμως η γυναίκα δεν αντέχει και χάνει τη μάχη.

Το σπίτι της άτυχης Γιώτας

«Ήταν μία υπέροχη μητέρα, σύζυγος, αδελφή. Εμένα με δίδαξε πολλά η Γιώτα. Θα την αποχαιρετήσουμε την Τετάρτη στην ιδιαίτερη πατρίδα μας στην Καρδίτσα. Ίσως ήθελε να φύγει για να μην ζει σε άσχημη κατάσταση ήταν άδικο…» συμπληρώνει ο Νίκος Ευθυμίου.

Ο 53χρονος αδερφός της

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida ο σύζυγος της Γιώτας Ευθυμίου αντιμετωπίζει και αυτός προβλήματα υγείας με την όραση του και μάλιστα είχε ποσοστό αναπηρίας 80%. Ο 32χρονος με καταγωγή από το Καζακστάν είχε και στο παρελθόν συλληφθεί για κλοπή αυτοκινήτου, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος. Όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες ήταν υπό την επήρεια ουσιών όταν προκάλεσε το τροχαίο. Η οικογένεια της αδικοχαμένης Γιώτας Ευθυμίου, που ζητά δικαίωση, θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Πένθος στην οικογένεια...
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραγωδία Μενίδι γιωτα κακοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ