Η απόλυτη χλιδή σε κινηματογράφο στο Ντουμπάι -Σινεμά σε άλλο επίπεδο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η απόλυτη χλιδή σε κινηματογράφο στο Ντουμπάι -Σινεμά σε άλλο επίπεδο [εικόνες]

Η απόλυτη χλιδή σε κινηματογράφο στο Ντουμπάι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναπαυτικές θέσεις, όπου μπορείς να βάλεις ψηλά τα πόδια σου, ατομικά τραπεζάκια για να απολαύστε το φαγητό σας και όχι πολύς κόσμος. Κάπως έτσι είναι η εμπειρία σε μια premium αίθουσα σινεμά στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Οχι, όμως, στο Ντουμπάι. Για την μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αυτά είναι ψιλοπράγματα.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου στο Ντουμπάι μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία τους μέσα στην άνεση και πολυτέλεια που θυμίζει πεντάστερο ξενοδοχείο.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου στο Ντουμπάι μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία τους μέσα στην άνεση και πολυτέλεια που θυμίζει πεντάστερο ξενοδοχείο

Το Reel Cinemas βρίσκεται στο Dubail Mall και προσφέρει μια απίστευτα χλιδάτη εμπειρία. Οι καρέκλες είναι θυμίζουν ανάκλιντρο, ενώ διατίθενται μαξιλάρια και κουβέρτες. Οι επισκέπτες μπορούν μαζί με την ταινία να γευτούν πιάτα υψηλής γαστρονομίας και να απολαύσουν το ποτό τους.

«Δεν πρόκειται για μια απλή προβολή ταινίας, αλλά για ένα ολόκληρο ταξίδι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νταμιέ Λέιθαν, CEO της Emaar Entertainment, υπογραμμίζοντας τη τεχνολογία υψηλής ποιότητας που διαθέτουν οι αίθουσες, αλλά και την υψηλή αισθητικής τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

La cadena de cine en Dubai, @reelcinemas, promete "mimar personalmente a cada espectador" al ofrecer la "máxima experiencia de estrella de cine" en la nueva y exclusiva sala de proyección que cuenta con lujosos asientos tipo pod con opciones gourmet de cinco estrellas hechas a la medida. ?? #AvantLuxury

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avant Life Guatemala (@avantlifegt) στις 12 Ιούλ, 2018 στις 6:37 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Beautiful life does not grieve??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη يعقوب يوسف?? (@yakoob__jr) στις 29 Αύγ, 2018 στις 8:07 πμ PDT

Πολυτελείς στιγμές σε σινεμά στο Ντουμπάι (Φωτογραφία: reelcinemas)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σινεμά πολυτελής εμπειρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ