Τρόλαρε ο Γιούνκερ την Μέι; -Μιμήθηκε το χορευτικό της [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρόλαρε ο Γιούνκερ την Μέι; -Μιμήθηκε το χορευτικό της [βίντεο]

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κάνει ένα σύντομο χορευτικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήπως ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ζήλεψε τις χορευτικές ικανότητες της Τερέζα Μέι και θέλησε να τις αντιγράψει; Ή μήπως απλά τρόλαρε τη Βρετανίδα πρωθυπουργό;

Ο επικεφαλής της Κομισιόν έκανε ένα «χορευτικό», πριν από ομιλία του, που θύμισε τις κινήσεις της Μέι στο συνέδριο των Συντηρητικών, οι οποίες αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης- και κατά κύριο λόγο χλευασμού.

Ο Τζέιμς Κρισπ, δημοσιογράφος της Telegraph κατέγραψε το στιγμιότυπο με το κινητό του τηλέφωνο και μέσω Twitter ρώτησε τους εκπροσώπους της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά και Μίνα Αντρέεβα, να του απαντήσουν αν ο Γιούνκερ χλεύασε το χορευτικό που είχε κάνει η Μέι υπό τους ήχους του «Dancing Queen» των Abba.

Η απάντηση ήρθε από τον κ. Σχοινά, σε ανάλαφρο ύφος. «Χαλάρωσε Τζέιμς. Τι θα ήταν η ζωή μας χωρίς χορό ή τραγούδι; Δεν απευθυνόταν σε κάποιον, αυτοσχεδιασμός της στιγμής καθώς η μουσική συνέχισε να παίζει πριν να ξεκινήσει την ομιλία του. Ο μεγάλος σεβασμός για την Τερέζα Μέι έχει δηλωθεί δημόσια επανειλημμένα και έχει φανεί στην πράξη», απάντησε στον δημοσιογράφο.

Relax James. Without a song or a dance what would our life be ? Not directed at anyone, improvisation on the moment as the music kept playing before he could start his speech. Great respect for @theresa_may repeatedly stated in public and demonstrated in practice. https://t.co/Jr9hzS9dQu

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ