Ο Χρήστος Παπαστεργίου, υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - iefimerida.gr

Ο Χρήστος Παπαστεργίου, υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Χρήστος Παπαστεργίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης Χρήστο Παπαστεργίου, θα διεκδικήσει το Κίνημα Αλλαγής την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Περιφερειακή Συνέλευση Κεντρικής Μακεδονίας του Κινήματος Αλλαγής, αποφάσισε ομόφωνα να υποστηριχθεί ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, ο οποίος «θα ηγηθεί ισχυρού ψηφοδελτίου, ευρύτερης προγραμματικής ευθύνης και αναπτυξιακής προοπτικής» όπως αναφέρεται.

Ο Χρήστος Παπαστεργίου είναι γιατρός- ακτινοδιαγνώστης, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και εργάζεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου από το 2001. Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Νοσοκομείου και γραμματέας της Ακτινολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Ήταν επίσης, επί σειρά θητειών, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. του ΙΣΘ (2002-2005).

Υπήρξε γραμματέας της Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ Α Θεσ/νίκης και τώρα είναι γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Α Θεσ/νίκης, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσ/νίκης, εντεταλμένος για δράσεις υγείας και μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-Κ.Μ.), καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.

«Τα φυσικά πλεονεκτήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, οι υποδομές της, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές και κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό της, έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Εδώ και καιρό αντί να πρωτοπορεί, οπισθοχωρεί. Αντί να εξελίσσεται, εξαλλάσσεται. Αντί να κινητοποιείται, τελματώνει. Αντί να προοδεύει, οπισθοδρομεί. Αντί να νοιάζεται για τους πολλούς, ταυτίζεται με τα συμφέροντα των λίγων. Αντί να σχεδιάζει, "επικοινωνεί", με άλλοθι την πλαστή ευημερία των αριθμών. Αυτή την κατάσταση θα αντιμετωπίσουμε. Μαζί με όλους τους δημιουργικούς πολίτες θα την αλλάξουμε» δήλωσε ο κ. Παπαστεργίου μετά την ομόφωνη επιλογή του ως υποψηφίου.

Ο Χρήστος Παπαστεργίου, υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας -Eurokinissi/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ