Αποκάλυψη: Ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο Αντζελίνα Τζολί-Κιάνου Ριβς; - Ερωτεύτηκαν στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο Αντζελίνα Τζολί-Κιάνου Ριβς; - Ερωτεύτηκαν στην Ελλάδα

Η Αντζελίνα Τζολί χαμογελαστή- Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο και φουντώνουν οι φήμες πως η Αντζελίνα Τζολί έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της με γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Δύο χρονιά μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, η Τζολί ξέρει να «κρύβει» καλά την προσωπική της ζωή από τα φλας των παπαράτσι, καθώς δεν εθεάθη ούτε μία φορά με κάποιον άνδρα στο πλευρό της.

Ωστόσο το περιοδικό Gossip Cop αποκάλυψε πως η ίδια έχει έρθει αρκετά κοντά με τον πρωταγωνιστή του «Matrix», Κιάνου Ριβς.

Mε τον πρωταγωνιστή του Μάτριξ, Κιάνου Ριβς έχει έρθει αρκετά κοντά η Αντζελίνα Τζολί σύμφωνα με  το περιοδικό Gossip Cop.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δυο τους δεν γνωρίστηκαν πρόσφατα, αλλά η σχέση τους μετρά περίπου έναν χρόνο, καθώς τον Ιούλιο του 2017 Τζολί και Ριβς είχαν επισκεφτεί μαζί τους Παξούς.

«Δεν είχαν δουλέψει ποτέ μαζί και δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον μέχρι πριν έναν χρόνο όπου και ταξίδεψαν στην Ελλάδα. Ο Κιάνου είναι πολύ κοντά στη μητέρα του και την επισκέπτεται πολύ εκεί», ανέφερε άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον.

Η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει μάλιστα πως και τα έξι παιδιά έχουν «εγκρίνει» τη σχέση της μητέρας του με τον Κιάνου Ριβς, ενώ ο χολιγουντιανός σταρ ευχαριστιέται να περνά χρόνο μαζί τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δυο τους δεν γνωρίστηκαν πρόσφατα, αλλά η σχέση τους μετρά περίπου ένα χρόνο, καθώς τον Ιούλιο ου 2017 Τζολί και Ριβς είχαν επισκεφτεί μαζί τους Παξούς.

«Αγαπά τα παιδιά και είναι καλή επιρροή για την Αντζελίνα. Είναι τόσο ευγενικός, δοτικός και αληθινός, πράγματα που η Αντζελίνα ψάχνει σε ένα άνδρα. Εχει τελειώσει με όλο αυτό το δράμα», ανέφερε το άτομο από το περιβάλλον τους.

Το ζευγάρι δεν αναμένεται να δημοσιοποιήσει τον έρωτά του, παρόλο που η μητέρα του Κιάνου Ριβς θα το ήθελε.

Η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει μάλιστα πως και τα έξι παιδιά έχουν «εγκρίνει» την σχέση της μητέρας του με τον Κιάνου Ριβς, ενώ ο χολιγουντιανός σταρ ευχαριστιέται να περνά χρόνο μαζί τους.

Την ίδια στιγμή άλλα περιοδικά αναφέρουν πως η Αντζελίνα Τζολί δεν έκανε ποτέ ταξίδι στην Ελλάδα με τον Κιάνου Ριβς, χωρίς όμως να μπαίνουν σε λεπτομέρειες.

Στο μόνο που επιμένουν είναι πως η Αντζελίνα Τζολί έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην ανατροφή των παιδιών της, καθώς μόνο αυτό την νοιάζει την παρούσα φάση.

Το ζευγάρι δεν αναμένεται να δημοσιοποιήσει τον έρωτα τους, παρ΄όλο που η μητέρα του Κιάνου Ριβς θα το ήθελε.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί Κιάνου Ριβς σχέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ