Ξανά μαζί: Ο Αλέκος και η Φλώρα από τα «Εγκλήματα», 20 χρόνια μετά, βγήκαν ξανά κρυφό ραντεβουδάκι [εικόνα] - iefimerida.gr

Ξανά μαζί: Ο Αλέκος και η Φλώρα από τα «Εγκλήματα», 20 χρόνια μετά, βγήκαν ξανά κρυφό ραντεβουδάκι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέκος και η Φλώρα παραμένουν ακόμη και σήμερα, 20 χρόνια μετά, ένα από τα πιο αξέχαστα -και παράνομα- τηλεοπτικά ζευγάρια.

Τα Εγκλήματα μπήκαν στη ζωή μας το 1998 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και σύντομα όλοι ασχολούνταν με το κρυφό ειδύλλιο του Αλέκου και της Φλώρας, την αιμοβόρα και αδίστακτη Σωσώ, τη ζωηρή Κορίνη και όλη την υπόλοιπη απίθανη παρέα.

Τα πάντα βέβαια περιστρέφονταν γύρω από το παράνομο ζευγάρι του κρεοπώλη Αλέκου (Κώστα Κόκλα) και της Φλώρας (Ηρώ Μανέ).

Αυτό το... παράνομο ζευγάρι συναντήθηκε ξανά, 20 χρόνια μετά, σε ένα... κρυφό ραντεβουδάκι όπως έγραψαν ποστάροντας και τη σχετική φωτό στο Instagram.

«Κρυφό ραντεβουδάκι Αλέκος Φλώρα λίγο μετά», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση, ο Κώστας Κόκλας.

Ξανά μαζί: Ο Αλέκος και η Φλώρα από τα «Εγκλήματα», 20 χρόνια μετά, βγήκαν ξανά κρυφό ραντεβουδάκι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ξανά μαζί: Ο Αλέκος και η Φλώρα από τα «Εγκλήματα», 20 χρόνια μετά, βγήκαν ξανά κρυφό ραντεβουδάκι [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέκος Φλώρα Κώστας Κόκλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ