Ο Μπουτάρης υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του Μαρία Ιωαννίδου - iefimerida.gr

Ο Μπουτάρης υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του Μαρία Ιωαννίδου

Επισημοποίησε τη σχέση του ο Μπουτάρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επισημοποίηση της σχέσης του, με τη σύντροφό του Μαρία Ιωαννίδου, προχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο επίσημος βιογράφος του Αλέξανδρου Ιόλα, Νικόλαος Σταθούλης.

Η κατά πολλά χρόνια μικρότερη του, Μαρία Ιωαννίδου, δεν ασχολέιται με την πολιτική, δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος και το ζευγάρι είναι αχώριστο.

«Να Ζήσεις Αγαπημένε μου Γιάννη... Πόσο χάρηκα που με τον αγαπημένο μου Γιάννη Μπουτάρη τιμήσαμε τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο Ιόλα. Σαν δώρο γαμήλιο ήταν. Πριν 15 μέρες παντρεύτηκε. Είδηση...!!!» έγραψε ο κ. Σταθούλης.

Η ανάρτηση του Νικόλαου Σταθούλη:

Ο Μπουτάρης υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του Μαρία Ιωαννίδου | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επέλεξε το σύμφωνο συμβίωσης για να επισημοποιήσει τη σχέση του με την αγαπημένη του, την οποία, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στις κοινές τους εμφανίσεις συστήνει με τη φράση «από εδώ η γυναίκα μου».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ