Ουτρέχτη: Εκανε τζόκινγκ και βρήκε λιονταράκι -Το είχαν εγκαταλείψει μέσα σε κλουβί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ουτρέχτη: Εκανε τζόκινγκ και βρήκε λιονταράκι -Το είχαν εγκαταλείψει μέσα σε κλουβί [εικόνες]

Εγκατέλειψαν λιονταράκι σε κλουβί/ Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA- PETER KLAVER
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήταν σε κάποια περιοχή της Αφρικής. Αυτός ο άνθρωπος έκανε τζόκινγκ σε ένα χωριό έξω από την Ουτρέχτη. Κι όμως, ξαφνικά αντίκρισε ένα λιονταράκι!

Κάποιοι είχαν εγκαταλείψει το ζώο μέσα σε κλουβί, στο Τιενχόβεν, περίπου 10 χλμ. Βόρεια της Ουτρέχτης. «Σήμερα λάβαμε ένα αρκετά ασυνήθιστο μήνυμα. Κάποιος βρήκε ένα μικρό λιοντάρι, σε κλουβί, σε βοσκοτόπι», έγραψε η τοπική αστυνομία στο Facebook. «Οταν φτάσαμε εκεί, βρήκαμε το λιονταράκι. Φαίνεται πως το εγκατέλειψαν», ανέφερε ακόμη η ανάρτηση, ενώ εκτιμάται ότι το ζώο είναι περίπου τεσσάρων μηνών.

Κάποιος που έκανε τζόκινγκ εντόπισε το λιονταράκι

Το λιονταράκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, για να υποβληθεί σε εξετάσεις. «Το κλουβί δεν ήταν πολύ ανθεκτικό και υπήρχε περίπτωση να το σκάσει», είπε ο κτηνίατρος Πέτερ Κλαβέρ, που εκτίμησε ότι το εγκατέλειψαν επειδή μεγάλωνε και δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν οι ιδιοκτήτες του.

Πάντως το ζώο είναι σε καλή κατάσταση και δεν φαίνεται υποσιτισμένο. Στο μεταξύ, οι αρμόδιες αρχές απευθύνθηκαν στους πολίτες, αναζητώντας τους ανθρώπους που το εγκατέλειψαν, καθώς είναι παράνομο να έχει κανείς λιοντάρι για κατοικίδιο στην Ολλανδία.

Εκτιμάται ότι το ζώο είναι τεσσάρων μηνών

Φωτογραφίες: ΑΠΕ/ EPA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονταράκι Ουτρέχτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ