Super League: Παραμένει πρώτος ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης - iefimerida.gr

Super League: Παραμένει πρώτος ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανετο... τρίποντο δίχως κούραση για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατέβαλε την αντίσταση του μαχητικού Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) σε ένα παιχνίδι με περιορισμένη ποιότητα και λίγες αξιόλογες φάσεις.

Το πρώτο γκολ σημείωσε στο 16' ο Χοσέ Μαουρίσιο με δυνατό βολέ και το δεύτερο ο Γκαρός με αυτογκολ στο 90' όταν σε κεφαλιά του Κρέσπο παρενεβλήθη και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των έξι οπαδών του ΠΑΟΚ που πριν 19 χρόνια έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο των Τεμπών.

Την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα που τον διατηρεί στην κορυφή της κατάταξης στη Super League (με «συγκάτοικο» τον ΠΑΟΚ) σημείωσε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι. Στον αγώνα της 6ης ημέρας οι γηπεδούχοι επικράτησαν του αντιπάλου τους χάρη σε τέρμα του κορυφαίου σκόρερ τους, Ευθύμη Κουλούρη στο 38΄ και παρέμειναν στην 1η θέση με 16 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ υπέστη την 4η ήττα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Super League Απόλλων Σμύρνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ