Χαλκιδική: Ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο, άρχισε να κυνηγάει το αυτοκίνητο -Εγκλωβίστηκε μεταξύ πόρτας και πεζοδρομίου - iefimerida.gr

Χαλκιδική: Ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο, άρχισε να κυνηγάει το αυτοκίνητο -Εγκλωβίστηκε μεταξύ πόρτας και πεζοδρομίου

Χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό/ Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI- ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιπέτεια έζησε ένας οδηγός το πρωί της Κυριακής στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, όταν αναγκάστηκε να... κυνηγήσει το αυτοκίνητό του και τελικά χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί.

Ο άνδρας ξέχασε να τραβήξει το χειρόφρενο του οχήματος και αυτό άρχισε να κινείται προς τη θάλασσα. Οταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, ο οδηγός άρχισε να κυνηγάει το αυτοκίνητο, αλλά πάνω στην προσπάθειά του να το σταματήσει, εγκλωβίστηκε ανάμεσα στην πόρτα και το πεζοδρόμιο.

Τελικά χρειάστηκε η συνδρομή πέντε πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του. Ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Πολύγυρου οι δικοί του άνθρωποι.

Πηγή: thestival

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαλκιδική χειρόφρενο πυροσβέστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ