Super League: Οι ενδεκάδες ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Super League: Οι ενδεκάδες ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Φορτούνης και Μπακάκης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σέντρα στις 20:30 στο μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Super League στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Super League, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ξεκινά στην ενδεκάδα με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Χουλτ αριστερό μπακ, τον Λαμπρόπουλο με τον Τσιγκρίνσκι στα στόπερ, τον Σιμόες με τον Γαλανόπουλο στον άξονα, τον Γκάλο δεξί μπακ χαφ, τον Μπακασέρα αριστερά και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Λιβάγια.

Με τον Γκιγιέρμε στο βασικό σχήμα και τον Χασάν στην επίθεση θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά η 11αδα: Γιαννιώτης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Ποντένσε, Λάζαρος, Χασάν. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί και το μοναδικό νέο πρόσωπο της 11αδας του Ολυμπιακού σε σχέση με αυτή που παρέταξε ο Μαρτίνς απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός ντέρμπι ΟΑΚΑ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ