Πιο σέξι από ποτέ η Χριστίνα Μπόμπα στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου -Με ντεκολτέ έτοιμο να εκραγεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Πιο σέξι από ποτέ η Χριστίνα Μπόμπα στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου -Με ντεκολτέ έτοιμο να εκραγεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μόλις καιρό μετά το δικό της γάμο η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε ξανά στις Κυκλάδες για έναν άλλο γάμο, αυτόν της φίλης της Αθηνάς Οικονομάκου.

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης ταξίδεψαν στο Νησί των Ανέμων για να δώσουν το παρόν στο γάμο των φίλων τους, Αθηνάς Οικονομάκου και Φίλιππου Μιχόπουλου.

Η Χριστίνα Μπόμπα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με το δικό της γάμο και επέλεξε μια πολύ σέξι δημιουργία της Λουκίας για να πάει στον φθινοπωρινό γάμο της Οικονομάκου.

Μακρύ μαύρο φόρεμα με έντονες διαφάνειες και τολμηρό μπούστο, η Χριστίνα Μπόμα τράβηξε ξανά τα βλέμματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Getting ready with my girl! @chrismpo ?❤️ #filipposathina #wedding #mykonos #girls #fun #glam #mydress #blue #dress #by @evigrintelatheshirtdress @evikaratza ? ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Stamatopoulou (@larou1) στις 6 Οκτ, 2018 στις 8:59 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Another one bites the dust ???❤️ #filipposathina #mykonos #weddingday [Dress @atelierloukia Hair and Makeup @larou1 ]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις 6 Οκτ, 2018 στις 10:11 πμ PDT

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε διαλέξει και εκείνη ένα σέξι νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη για το δικό της γάμο, τόσο σέξι που σχολιάστηκε έντονα, αφού το σκίσιμο στην πλάτη έφθανε έως πολύ πολύ πολύ χαμηλά:

Πιο σέξι από ποτέ η Χριστίνα Μπόμπα στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου -Με ντεκολτέ έτοιμο να εκραγεί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα σχόλια μάλιστα ήταν τόσα πολλά που η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση για την επιλογή της αυτή, μέσω Instagram φυσικά.

Πιο σέξι από ποτέ η Χριστίνα Μπόμπα στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου -Με ντεκολτέ έτοιμο να εκραγεί [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ