Απειλητικά τρικάκια σε στέλεχος της παράταξης Καμίνη για το «ναι» στο αποτεφρωτήριο - iefimerida.gr

Απειλητικά τρικάκια σε στέλεχος της παράταξης Καμίνη για το «ναι» στο αποτεφρωτήριο

Το απειλητικό τρικάκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλές κατά στελέχους της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, εξαπολύουν άγνωστοι με φυλλάδια.

Αγνωστοι πέταξαν τρικάκια στον Ελαιώνα κατά της Βασιλικής Μπάρκα, στα οποία αναγραφόταν το όνομά της, η διεύθυνσή της, υποστηρίζοντας ότι είπε «ναι» στο αποτεφρωτήριο και ότι «σε αντάλλαγμα, ο Καμίνης τη διόρισε στον Δήμο». Μάλιστα, το φυλλάδιο καταλήγει με την παρότρυνση: «Την φτύνουμε, την ξεφωνίζουμε».

Σε παρέμβαση για το ζήτημα μέσω Twitter προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων: «Θρασύδειλοι επαγγελματίες της μισαλλοδοξίας και του σκοταδισμού, απειλούν στέλεχος της παράταξής μας και στοχοποιούν το σπίτι της, επειδή είναι υπέρ του αποτεφρωτηρίου στον Ελαιώνα. Δεν υπογράφουν με το όνομά τους αλλά όλοι τους γνωρίζουμε. Βασιλική, είμαστε στο πλευρό σου».

Θρασύδειλοι επαγγελματίες της μισαλλοδοξίας και του σκοταδισμού, απειλούν στελεχος της παράταξής μας και στοχοποιούν το σπίτι της, επειδή είναι υπέρ του αποτεφρωτηρίου στον Ελαιώνα. Δεν υπογράφουν με το όνομά τους αλλά όλοι τους γνωρίζουμε. Βασιλική, είμαστε στο πλευρό σου. pic.twitter.com/g27LnvykYj

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ