Πλάκες χρυσού, κοσμήματα και ένα μίνι οπλοστάσιο βρήκαν στο σπίτι του Γερμανού που δολοφονήθηκε στην Αρκίτσα - iefimerida.gr

Πλάκες χρυσού, κοσμήματα και ένα μίνι οπλοστάσιο βρήκαν στο σπίτι του Γερμανού που δολοφονήθηκε στην Αρκίτσα

Ο άτυχος Γερμανός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρυσό, κοσμήματα αλλά και ένα μικρό οπλοστάσιο βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 55χρονου Γερμανού ο οποίος δολοφονήθηκε πριν μερικούς μήνες στην Αρκίτσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr στο σπίτι του 55χρονου βρέθηκαν δύο πλάκες χρυσού, χρυσά μανικετόκουμπα, κοσμήματα μεγάλης αξίας, όπως ένα ρολόι των 5.500 ευρώ και ένα μονόπετρο των 4.500 ευρώ. Επίσης βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο, ο οποίος αποτελείτο από ένα εξάρτημα μετατροπής πιστολιού σε τυφέκιο, έξι γεμιστήρες, ένα πιστόλι, μία καραμπίνα, δύο σπρέι πιπεριού και χιλιάδες φυσίγγια.

Η 46χρονη πρώην ερωμένη του άτυχου άνδρα και ο 56χρονος σύντροφός της, που κατηγορούνται ότι έβγαλαν από τη μέση τον άτυχο Γερμανό, για να βάλουν χέρι στην περιουσία του, οδηγήθηκαν στη φυλακή έπειτα από τις μαραθώνιες απολογίες τους.

Πηγή: lamiareport

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρκιτσα Γερμανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ