ΝΔ: Πώς να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν δέχονται επιθέσεις ακόμη και αστυνομικά τμήματα - iefimerida.gr

ΝΔ: Πώς να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν δέχονται επιθέσεις ακόμη και αστυνομικά τμήματα

Ανακοίνωση της ΝΔ για την επίθεση στην Πάτρα/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανοχή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους πάσης φύσεως κουκουλοφόρους εκτρέφει τη βία και την ανομία, σχολίασε η ΝΔ, με αφορμή την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Πώς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν ακόμη και αστυνομικά τμήματα δέχονται επιθέσεις;», αναφέρει ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που καλεί την κυβέρνηση να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της ανεμπόδιστη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ:

«Η επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας επιβεβαιώνει αυτό το οποίο υποστηρίζουμε εδώ και καιρό: ότι η ανοχή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους πάσης φύσεως κουκουλοφόρους εκτρέφει τη βία και την ανομία. Πώς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν ακόμη και αστυνομικά τμήματα δέχονται επιθέσεις; Καλούμε για πολλοστή φορά την Κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο: να αφήσει την αστυνομία να κάνει ανεμπόδιστη τη δουλειά της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Πάτρα επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ