Αγνωστοι έκαψαν 2 μοτοσυκλέτες στον λόφο του Στρέφη -Εξετάζεται αν ανήκουν στους ληστές του κοσμηματοπωλείου - iefimerida.gr

Αγνωστοι έκαψαν 2 μοτοσυκλέτες στον λόφο του Στρέφη -Εξετάζεται αν ανήκουν στους ληστές του κοσμηματοπωλείου

Φωτογραφία αρχείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει Η ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ώρες για να εντοπίσει τους δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου 59.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λίγο μετά τη ληστεία, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε 2 μοτοσυκλέτες στον λόφο του Στρέφη. Πλέον, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι μοτοσυκλέτες να ανήκουν στους δράστες της επίθεσης, οι οποίοι στη συνέχεια βρήκαν καταφύγιο στα Εξάρχεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις δράστες μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο γύρω στις 19:30 την Παρασκευή και υπό την απειλή όπλου αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και ρολόγια ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστεία εξάρχεια πυρκαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ