ΑΕΚ: Ετοιμος ο Οικονόμου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ετοιμος ο Οικονόμου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Μάριος Οικονόμου /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάριος Οικονόμου προπονήθηκε κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής και είναι έτοιμος για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος στόπερ μετά την κάκωση με την Μπενφίκα όπου έγινε αναγκαστικά αλλαγή, ένιωσε καλύτερα και έκανε κανονικά προπόνηση σήμερα στα Σπάτα. Ετσι είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου είναι διαθέσιμοι όλοι οι στόπερ (Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Τσόσιτς), ενώ επιστρέφει και ο Μάρκο Λιβάγια που είναι έτοιμος να παίξει μετά την απουσία του στα ματς με ΟΦΗ και Μπενφίκα.

Ετοιμος για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ είναι και ο Αλεφ που δίνει μια έξτρα λύση για τον άξονα, μαζί με τους Σιμόες και Γαλανόπουλος. Δεδομένα εκτός είναι ο Πόνσε που έκανε θεραπεία, ο Αλμπάνης που κάνει ατομικό, ενώ ο Μπογέ δεν είναι έτοιμος ακόμη παρότι ακολουθεί το πρόγραμμα της προπόνησης.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ