Κυβερνητικός εκπρόσωπος ΠΓΔΜ: Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση Ζάεφ με Σπυράκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Κυβερνητικός εκπρόσωπος ΠΓΔΜ: Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση Ζάεφ με Σπυράκη [βίντεο]

Ζάεφ-Σπυράκη είχαν μια σύντομη συνάντηση σε καφέ στις Βρυξέλλες τονίζει ο εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ -Φωτογραφία αρχείου: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση Ζάεφ-Σπυράκη» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ Μίλε Μποζνακόφσκι με αποκλειστική δήλωσή του στο «IBNA» και στο «Star».

Σε ερώτηση για το αν η συνάντηση της Ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της πΓΔ της Μακεδονίας ήταν τυχαία ή συμφωνημένη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της πΓΔΜ Mile Bosnjakovski, απέφυγε να απαντήσει και δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμιά επίσημη συνάντηση μεταξύ του Ζόραν Ζάεφ και της Μαρίας Σπυράκη.

Συγκεκριμένα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης της πΓΔ της Μακεδονίας Mile Bosnjakovski δήλωσε «Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση του Πρωθυπουργού Zoran Zaev με την κ. Μαρία Σπυράκη ή άλλο μέλος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες το περασμένο έτος, ό Πρωθυπουργός και η κ. Μαρία Σπυράκη είχαν μια σύντομη συνάντηση σε καφέ, όπως είχε (σ.σ. ο Πρωθυπουργός) και με αρκετούς Ευρωβουλευτές και πολιτικούς από διάφορες χώρες».

Δείτε τη δήλωση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ