Τα NBA China Games 2018 στα παρκέ της Cosmote TV - iefimerida.gr

Τα NBA China Games 2018 στα παρκέ της Cosmote TV

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν για το ΝΒΑ, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, τους Dallas Mavericks καιPhiladelphia 76ers να συναντιούνται στην Κίνα, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στο πλαίσιο των NBA China Games 2018.

Τα ΝΒΑ China Games 2018, ανήκουν στο πρόγραμμα της διοργάνωσης NBA Global Games, κατά τη διάρκεια της οποίας, ομάδες του ΝΒΑ διασταυρώνουν τα ξίφη τους εκτός των ΗΠΑ. Την Παρασκευή 5/10 (14.30), οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν ζωντανά και αποκλειστικά μέσω του COSMOTE SPORT 4HD στη Mercedes-Benz Arena της Σανγκάης, για να παρακολουθήσουν την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ τη Δευτέρα 8/10 θα μεταβούν στο Shenzhen Universiade Center της Σενζέν για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι (15.00).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA παιχνίδια Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ