Παναγιώτης Στάθης: Αποχώρησα από το Star, γιατί δεν είχα κάτι άλλο να κάνω εκεί - iefimerida.gr

Παναγιώτης Στάθης: Αποχώρησα από το Star, γιατί δεν είχα κάτι άλλο να κάνω εκεί

Ο Παναγιώτης Στάθης / Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους λόγους που παραιτήθηκε από το Star έπειτα από μία μακρόχρονη συνεργασία εξήγησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Παναγιώτης Στάθης.

Μιλώντας στο Happy Day και την Tίνα Μεσσαροπούλου, ο πρώην παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Star εξηγεί ότι είχε κλείσει τον κύκλο του στο κανάλι «για λόγους που έχουν να κάνουν και με το περιεχόμενο του δελτίου που παρουσίαζα».

Ο Παναγιώτης Στάθης ξεκίνησε στον σταθμό του Αμαρουσίου ως νεαρός ρεπόρτερ και κατέληξε κεντρικός παρουσιαστής. «Νομίζω ότι δεν είχα κάτι άλλο να κάνω εκεί. Ήταν ο καιρός να προχωρήσω παρακάτω να κάνω καινούρια πράγματα» ομολογεί ο ίδιος.

Αν και θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει όταν το Star δεν είχε καταφέρει να πάρει τηλεοπτική άδεια, ο δημοσιογράφος επέλεξε να μείνει στο κανάλι που τον ανέδειξε.

Εξηγεί ότι σκεφτόταν καιρό να αλλάξει τηλεοπτική στέγη ενώ απαντάει και στις φήμες ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το Epsilon (Open): «Η αλήθεια είναι ότι είχα αποφασίσει καιρό πριν ότι θα έπρεπε να είχα αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Παραιτήθηκα και η εταιρεία μου έδωσε ένα κομμάτι αποζημίωσης. Είχα πρόταση από το Epsilon αλλά δεν είχα κλείσει πουθενά».

Αυτήν την περίοδο, ο Παναγιώτης Στάθης βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιλογή της επόμενης επαγγελματικής του στέγης. Είχε πολλές προτάσεις, αλλά επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι τελικά στο Epsilon.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Στάθης star παραίτηση EPSILΟΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ