Η Μελάνια Τραμπ με σαφάρι λουκ ταΐζει με μπιμπερό μικρούς ελέφαντες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μελάνια Τραμπ με σαφάρι λουκ ταΐζει με μπιμπερό μικρούς ελέφαντες [εικόνες & βίντεο]

Επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ στο Εθνικό Πάρκο Κένυας. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σόλο περιοδεία της στην Αφρική συνεχίζει κανονικά η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, μπαίνοντας στο πνεύμα της ηπείρου.

Η Μελάνια Τραμπ με σαφάρι λουκ

Η 48χρονη Μελάνια Τραμπ, που ταξιδεύει χωρίς τον σύζυγό της, επισκέφθηκε ένα εθνικό πάρκο στην Κένυα για να τονίσει τις προσπάθειες διατήρησής του.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τάισε με μπιμπερό ελέφαντες μωρά

Το πρώην μοντέλο με καταγωγή από την Σλοβενία, μάλιστα, φαίνεται κάποια στιγμή να γελά όταν ένα μωρό ελέφαντας έκανε μια ξαφνική κίνηση με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο το βηματισμό της.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, τάισε με μπιμπερό δύο από τους ελέφαντες που εκτρέφονται στο ορφανοτροφείο ελεφάντων David Sheldrick Wild Trust στο Ναϊρόμπι της Κένυας, προτού πλησιάσει κι άλλους ελέφαντες, χτυπώντας τον έναν στο πίσω μέρος και χαϊδεύοντας το αυτό ενός άλλου.

Δεν δίστασε να χαϊδέψει το αυτί ενός ελέφαντα

Φυσικά, το ντύσιμό της έπρεπε να είναι ανάλογο. Φόρεσε ένα μπεζ παντελόνι σαφάρι, ένα λευκό πουκάμισο και ψηλές μπότες Γουέλινγκτον, και ολοκλήρωσε το λουκ με ένα λευκό κλασικό καπέλο σαφάρι.

Η Μελάνια κρατώντας ένα ζευγάρι κιάλια, θαύμασε τις ορδές των ζέβρων που περνούσα δίπλα τους και χάζεψε πολλές φορές το μοναδικό τοπίο.

Εντυπωσιασμένη δείχνει η Μελάνια από τις ζέβρες

Η Κένυα είναι η τρίτη στάση στην αφρικανική περιοδεία της, που ξεκίνησε την Τρίτη στην Γκάνα και συνεχίστηκε στο Μαλάουι την Πέμπτη.

Η πρώτη της επίσκεψη στην Αφρική, είναι το πρώτο της σόλο διεθνές ταξίδι ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας συμβάλει στην προώθηση της παιδικές μέριμνας και εκπαίδευσης.

Είναι το πρώτο σόλο ταξίδι της Μελάνιας στο εξωτερικό ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Το σαφάρι έχει ως στόχο να βοηθήσει την Μελάνια να μάθει περισσότερα για τα βήματα που κάνει το ανατολικό αυτό έθνος της Αφρικής στην διατήρηση των ελεφάντων, των ρινόκερων και άλλων άγριων ζώων. Αναμένεται επίσης, να επισκεφθεί ένα ορφανοτροφείο και να δει μια παιδική παράσταση στο Εθνικό Θέατρο του Ναϊρόμπι.

Η Αίγυπτος θα είναι η τελευταία στάση στην περιοδεία της στην αφρικανική ήπειρο, η οποία επικεντρώνεται στην παιδική ευημερία, την εκπαίδευση, τον τουρισμό και τη συντήρηση.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ