Το μπάτσελορ της Μαρίας Μενούνος στην Αθήνα -Με ζεϊμπέκικα και δάκρυα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το μπάτσελορ της Μαρίας Μενούνος στην Αθήνα -Με ζεϊμπέκικα και δάκρυα [βίντεο]

Το pre wedding παρτυ της Μαρίας Μενούνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα διαφορετικό prewedding πάρτι έκανε η Μαρία Μενούνος, η οποία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα καθώς παντρεύεται αύριο στο Ακοβο Αρκαδίας.

Η διάσημη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πέρασε χτες την μέρα της στην Αθήνα, δείχνοντας τις ομορφιές της πρωτεύουσας μας στο Instagram όπου και έχει 977 χιλιάδες ακολούθους.

Η Μαρία Μενούνος μάλιστα επέλεξε ένα διαφορετικό μέρος για να κάνει το πάρτι πριν το γάμο της, καθώς βρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις 5 Οκτ, 2018 στις 2:00 πμ PDT

Το ζευγάρι ξεναγήθηκε στο μουσείο και στην συνέχεια δείπνησε στο εστιατόριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας μαζί με τους κουμπάρους τους, δηλαδή τον Λέοντα Πατίτσα, την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Δημήτρη Γιαννέτο, ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και ο Αντώνης Σροίτερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις 4 Οκτ, 2018 στις 4:40 μμ PDT

Ο χορός μάλιστα δεν μπορούσε να λείπει από το prewedding πάρτι με τους φίλους της νύφης να χορεύουν χασαποσέρβικο και τη Μαρία Μενούνος να χορεύει ζεϊμπέκικο όσο οι γύρω της της πετούσαν χαρτοπετσέτες.

Το μπάτσελορ της Μαρίας Μενούνος στην Αθήνα -Με ζεϊμπέκικα και δάκρυα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Μενούνος μάλιστα σε συνέντευξή της που έδωσε στον Alpha και στο Happy Day μίλησε για το μυστήριο, το ταξίδι του μέλιτος και την μητέρα της που ήταν άρρωστη.

Το μπάτσελορ της Μαρίας Μενούνος στην Αθήνα -Με ζεϊμπέκικα και δάκρυα [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως ήθελε πιο πολύ να παντρευτεί στην Ελλάδα για τον θείο της τον Τάκη, ενώ μετά τον γάμο στο Άκοβο, όπου και θα φορέσει δύο υπέροχα φορέματα της Σήλια Κριθαριώτη, θα κάνει ταξίδι του μέλιτος σε Ελλάδα και Ιταλία από όπου είναι ο σύντροφός της.

«Η μαμά μου είναι άρρωστη και λέμε καλό είναι να το κάνουμε. Πάντα ήθελα να κάνουμε τον γάμο στην Ελλάδα. Ήθελα να τιμήσω το Άκοβο και την Ελλάδα, σας έχω όλους στην καρδιά μου. Ο γάμος θέλω να είναι απλός, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να φάμε, να πιούμε, δεν θέλω να είναι τόσο σοβαρός. Μετά τον γάμο θα πάμε ταξίδι στην Ελλάδα και στην Ιταλία», είπε on camera.

Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα συγκινήθηκε και έκλαψε όταν μίλησε για την Ελλάδα και τους Έλληνες καθώς επισήμανε πως όλα αυτά τα χρόνια οι Ελληνες της δείχνουν όλη τους την αγάπη.

«Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και που μου έχετε τόση αγάπη! Μη με κάνεις να κλάψω τώρα», είπε στον δημοσιογράφο της εκπομπής και λύγισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Μενούνος γάμος Ελλάδα ακοβο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ