Οδοντόκρεμα Zendium: Πώς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις υγιή δόντια -Το τεστ της πορτοκαλάδας - iefimerida.gr

Οδοντόκρεμα Zendium: Πώς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις υγιή δόντια -Το τεστ της πορτοκαλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αξία ανεκτίμητη το λαμπερό και πάνω από όλα υγιές χαμόγελο, αποτελεί κάτι παραπάνω από στόχο, για όλους, ανεξαιρέτως.

Και εγώ δεν θα αποτελούσα εξαίρεση.

Αλλά πώς φθάνεις το στόχο;

Good news! Νομίζω ότι βρήκα τον τρόπο και ανυπομονώ όπως πάντα να μοιραστώ όλα τα μυστικά μου!

Η λύση δεν έχει να κάνει με κάποιο γκάτζετ, ούτε με κάποια νέα οδοντιατρική εφαρμογή.

Η λύση που βρήκα βρίσκεται πλέον στο ντουλάπι μου (και στην τσάντα μου) και είναι φανταστική.

Μπορεί τα έξυπνα κινητά και τα πάσης φύσεως γκάτζετ να μας περιστοιχίζουν, μπορεί στη δουλειά μου η τεχνολογία να είναι το Α και το Ω, αλλά σε ότι αφορά στο χρόνο που αφιερώνω στον εαυτό μου και στα πράγματα που κάνω για μένα, η επιλογή είναι μία, συγκεκριμένη και μονόδρομος: Απλότητα και φυσικότητα.

Γιόγκα, επαφή με τη φύση, bio διατροφή, προϊόντα περιποίησης με φυσικά συστατικά.

Κάπου εκεί στην προσπάθεια αναζήτησης πιο φυσικών λύσεων ανακάλυψα τη Zendium.

Τι είναι όμως η Zendium; Μια μοναδική οδοντόκρεμα, που βοήθησε τη στοματική μου υγιεινή και συνεπώς το χαμόγελό μου και την αναπνοή μου. Και για να το πάμε ένα βήμα παραπέρα συνέβαλε στο στόχο για σωματική και ψυχική υγεία και ευεξία που απαρέγκλιτα επιδιώκω.

Ρhysical and mental health every day είναι ο στόχος και δεν επιδέχεται καμία έκπτωση.

Και στο πλαίσιο αυτό, Zendium πρωί και βράδυ λοιπόν (και όποτε άλλοτε χρειαστεί για αυτό άλλωστε εκτός από το ντουλάπι του μπάνιου μου, κουβαλάω πάντα μια και στην τσάντα μου μαζί με μια μίνι οδοντόβουρτσα).

Γιατί όμως Zendium; Ποια είναι όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν τόσο διαφορετική τη συγκεκριμένη οδοντόκρεμα;

Πρώτον, προστατεύει το στόμα φυσικά.

Περιέχει ένα συνδυασμό φυσικών ενζύμων και πρωτεϊνών, και βοηθά στην προστασία του στόματος ενισχύοντας τη φυσική του άμυνα. Πρόκειται για μια ήπια οδοντόκρεμα με ήπιο αφρισμό, χωρίς parabens, triclosan και SLS (ένας παράγοντας αφρισμού). Την ήπια γεύση της μπορείτε να διαπιστώσετε άμεσα από το πρώτο κιόλας βούρτσισμα, κάνοντας το γευστικό τεστ με το πορτοκάλι για το οποίο θα σας μιλήσω παρακάτω.

Τα φυσικά ένζυμα και πρωτεΐνες, ίδια με αυτά που προϋπάρχουν στο στόμα, ενισχύουν τα καλά βακτήρια του στόματος και εμποδίζουν τα επιβλαβή. Ολα αυτά τα κάνει η Zendium και προστατεύει το στόμα φυσικά. Για να το θέσω πιο απλά και κατανοητά, η Zendium δρα όπως τα αγαπημένα μας προβιοτικά τα οποία όλοι όσοι επιδιώκουμε μια ισορροπημένη ζωή έχουμε εντάξει στη διατροφή μας.

Σε πόσο καιρό θα νιώσετε τη διαφορά; Η Zendium ενισχύει τα καλά βακτήρια σε μόλις 14 εβδομάδες ενώ μειώνει σημαντικά τα επιβλαβή που σχετίζονται με την οδοντική πλάκα, την τερηδόνα και προβλήματα των ούλων. Και είναι κλινικά αποδεδειγμένο.

Αν πάλι αναρωτιέστε για την αναπνοή, ζήτημα και υγιεινής αλλά και αισθητικής, με τη Zendium αισθάνομαι την αναπνοή μου δροσερή ακόμα και αν φεύγω από το σπίτι το πρωί στις 8 και επιστρέφω στις 5. Και αν τύχει και αργήσω και τα επαγγελματικά ραντεβού είναι προγραμματισμένα το ένα πίσω από το άλλο ή απλά κατηφορίσω στο κέντρο για να συναντήσω τους φίλους μου, ξέρω πολύ καλά, ότι όσες ώρες και να έχουν περάσει από την τελευταία φορά που βούρτσισα τα δόντια μου, η αναπνοή μου δεν θα με προδώσει.

Zendium λοιπόν, το δικό μου μυστικό για ένα πιο υγιές χαμόγελο.

(ΥΓ: Σας προκαλώ, κάντε το τεστ της πορτοκαλάδας! Βουρτσίστε τα δόντια σας με μια κοινή οδοντόκρεμα και μετά πιείτε πορτοκαλάδα: Πίκρα! Ποιος δεν την έχει πατήσει άλλωστε; Βουρτσίστε, όμως, τα δόντια σας και με την Zendium και μετά πιείτε την πορτοκαλάδα σας. Έκπληξη; Ναι! Καμία διαφορά στη γεύση. Είπαμε, η Zendium έχει πολύ διαφορετική, πολύ πιο ήπια σύνθεση από τις συνηθισμένες οδοντόκρεμες).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οδοντόκρεμα Zendium
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ