Europa League: Οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ και της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - iefimerida.gr

Europa League: Οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ και της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Ο Πέλκας /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, με τον Ρουμάνο να ξεκινά με Τόσκα και Ζαμπά.

Κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ θα βρεθεί ο Πασχαλάκης, με τετράδα στην άμυνα τους Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος, επιλέγοντας να ξεκουράσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο - Κάνιας, με τον Πέλκα μπροστά τους και τους Ζαμπά - Λημνιό στις πτέρυγες. Μοναδικός προωθημένος ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Λευκορώσος τεχνικός Αλεξέι Μπάχα θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια για την ΜΠΑΤΕ θα είναι ο Σχερμπίτσκι, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Αλεξέι Ρίος, ενώ αριστερά θα ξεκινήσει ο Μαξίμ Βολόντκο. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Φιλιπένκο και Πολιάκοφ. Τριάδα στο χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Μπάγκα, Ντράγκουν, και Γιαμπλόνσκι. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μίρκο Ιβάνιτς και αριστερά θα αγωνιστεί ο αρχηγός της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Ιγκόρ Στάσεβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης φιγουράρει ο Τουόμινεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μίλαν ενδεκάδες Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ